Wij zijn de N°1 onafhankelijke importeur van België

Sinds de oprichting in 2006 is „The Nectar“ op zoek naar de beste spirits om te verdelen naar professionals en het grote publiek. „The Nectar“ was oorspronkelijk gefocust op whisky’s van over heel de wereld, maar onze passie breidde zich uit naar een waaier aan andere spirits: rum, armagnac, cognac en recentelijk calvados en grappa.

Vandaag distribueert „The Nectar“ meer dan 2000 referenties (waarvan 600 exclusief) via verschillende distributienetwerken, maar vooral via wijnhandelaars en groothandelaars in België.

Maak een afspraak met één van onze experts.

Wat is er nieuw?

Wat is er nieuw?

Spirits in the Sky

Spirits in the Sky
home_video_placeholder home_video_placeholder

Één keer per jaar, in November, heeft „The Nectar“ het genoegen om één van de beroemdste festivals in België te organiseren en voor te stellen aan spiritliefhebbers: “ Spirits in the Sky”!

Samen met onze partners en hun ambassadeurs van over de hele wereld (Schotland, Ierland, VS, Japan, Frankrijk, India, Taiwan, Zweden…) presenteren we alle nieuwe producten en gamma’s die beschikbaar zijn op de Belgische markt.

Vele soorten whisky, rum, cognac, calvados, mezcal, tequila, vodka, pisco en porto zijn te ontdekken in een ongedwongen, gezellige sfeer tijdens dit onmisbaar evenement voor elke gepassioneerde spiritliefhebber.

  • footer_1
  • footer_2
  • footer_3
  • footer_4